Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2006, 10:10   #43
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
@VIZZARD

Wow, witam czarodzieju. Zaglądasz do konsol? Czasem odnoszę wrażenie, że tylko pięć osób z forum regularnie nas odwiedza...

Ja wiem...? Jakaś straszna herezja to nie jest. Zależy kto co i na czym wypala. Generalnie Verby/TDK zawsze są połykane z miłą chęcią przez PS2 czy Xa. Z tego co wiem to tylko z Liteonami są cyrki na "-".
Witam!

Czasami dobrze wiedzieć co dzieje się w stepie szerokim...

Herezje dotyczą płyt TDK odnośnie których już dawno nadszedł najwyższy czas

Weryfikacji ich niegdysiejszej markowości

Faktycznie, onegdaj problemy były na Litkach, mój zresztą zawsze miał do nich awersję

Teraz jednak dzieje się tak zarówno przy DVD+R i DVD-R i to już nie tylko na Litkach

TDK powierza produkcję swoich płytek bele komu

A efekty są takie, że nagrywary z czołówki światowego recordingu dają takie efekty nagrywania, że pożal się Boże

Wystarczy sprawdzić opinie o tych płytach wśród testerów płytek

Oraz biegłych wtajemniczonych w arkana wiedzy nagrywarczej

Jeżeli więc płyta jest złej jakości, podobnież też zostanie nagrana

A efekty - na podobno czułym na jakość nagrywania sprzęcie jakim są konsole - będą dość mierne