Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2006, 17:11   #10
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Lukaszko82
Witam!
Wobec powszechnych zachwytów nad tą nagrywarką chciałbym napisać o wadach które dla mnie są dość znaczące a nikt o nich nie mówił. Chodzi mi o:

1) brak obsługi(zapisu) nośników CD-RW 8cm(sprawdzałem na esperanza nie wiem jak inne).

2) podczas próby zapisu obrazu plyty CD z danymi zgranego razem z danymi subkanałowymi wyskakuje błąd zapisu i płytka jest do śmieci(czyli nie da sie wykonać dokładnej kopi niektórych płyt).

3) jakość zapisu na płytkach CD jakoś też mnie narazie nie zachwyca i podczas testu jakości w nero występują dziwne spadki prędkości(do zera).

Szczególnie punkt 2) był dla mnie ważny i reklamowałem nagrywarkę ale niestety w nowym egzemplarzu też to występuje.
Proszę o opinie czy też macie z tym problemy lub czymś innym.
Apropo punktu 1 i 3, u mnie to nie występuje. Co do punktu drugiego nie wiem bo nie sprawdzałem, jak będe miał czas to sprawdzę.