Witam !
Cytat:
Napisany przez Burt
Ja i tak zapominałem o światłach.Ostatnio w nocy jechałem do brata,i dopiero gdy wjechałem do lasu jakoś słabo widziałem i stwierdziłem,że wypadałoby włączyć światła. 
|
Upsss - ciemność widzę, ciemność
Cytat:
Napisany przez Remix
Niestety w Polsce kultura jazdy stoi na poziomie depresji i dlugo to sie nie zmieni.
|
Niestety to prawda - może nie dotyczy to wszystkich kierowców - ale niestety znacznej części.
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Coś w tym jest, że wszystkie kolejne nakazy i zakazy po prostu uwalniają kierowców od konieczności myślenia. I tych, którzy naprawdę świadomie prowadzą i reagują na to, co dzieje się na drodze naprawdę już nie ma wielu..
|
Też dużo w tym racji - tylko jakby tak kazać kierowcom tylko myśleć (a nie zważać na przepisy) - to prawie każdy by myślał, że moje jechać jak chce i ile chce ...
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
To tylko nóż się w kieszeni otwiera i szkoda to komentować. Powiem tylko, że w pierwszym przypadku nie zapłaciłbym mandatu i czekał na rozprawę. Niewielka szansa, ale może sędzia okazałby się bardziej myślącym człowiekiem. Oczywiście wcześniej dokładnie udokumentowałbym całe to miejsce, a najlepiej jeszcze poszukał jakiegoś świadka zdarzenia.
|
Wiesz - może i czasem Policja ściga nie tych co trzeba i nie za to co trzeba - ale z drugiej strony w obu przypadkach wina jednak była - więc cóż ...
Pozdrawiam
ro29