No i ruszyła liga!!!
Co myślicie o nowej Pogoni??
Ja mimo, iż całe życie kibicowałem Pogoni jestem przerażony tym co wyprawia A. Ptak wraz z synalkiem.. Jak ja mam się identyfikować z tą drużyną??

Zresztą, jak rozmwiam z ludźmi to wszyscy w Szczecinie zadają sobie to pytanie. Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom, ale żeby w polskiej drużynie nie było miejsca dla Polaków?? to jest chyba lekka przesada. co prawda w najlepszych drużynach europejskich największymi gwiazdami bywają obcokrajowcy.. różnica jest taka, że tamci potrafią grać, a "szczecińscy" jakoś chyba nie bardzo np. ogromne męki w spraingu z III-ligową Flotą Świnoujście, porażka 0:3 ze Śląskiem Wrocław...
No i druga strona jest taka, że wcale bym nie chciał, by ten eksperyment się powiódł. a właściwie wolałbym, żeby się nie powiódł. a to z dwóch względów:
1. jeśli się powiedzie, to istnieje obawa, że inni pójdą w ślady Ptaka, a wtedy koniec z reprezentacją;
2. jeśli się nie powiedzie, to może Ptak zabierze manatki i wyniesie sie ze Szczecina, a wtedy można będzie stworzyć nową drużynę, nawet od IV ligii, ale taką z którą kibice będą się identyfikować..
no czas pokaże co będzie..