Cytat:
Napisany przez Patrix
a gdzie wogole te choroby sie tworza ? same sie robia ? slyszal ktos kiedys o H5N1 ?!
tego kiedys nie bylo, tak jak nie bylo wielu innych chorob...BSM przykladowo szalone krowy. Wiecie, ze niektore kraje trzymaja probki dawno wytepionych chorob ?
kto wymyslil waglika ?! jak bedzie miec na imie nastepny syf, ktory pojawi sie na ziemi ?
a na te H5... szczepionek dalej nie kupili ? oo na pewno Lepper sie zaszczepil...
|
Kiedyś słyszałem, że Amerykanie mają u siebie w laboratoriach bakterie ospy i to też najgroźniejszej odmiany. A i pewnie wiele innych 'ciekawostek'.
@ Remix
Dobry, konkretny post
Mam tylko uwagę do punktu b). Według tego, co mówią, wirusy ptasiej grypy giną w temperaturze powyżej ok. 70 stopni celsjusza tym samym mięsa po obróbce termicznej jest w pełni bezpieczne do spożycia.