Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2006, 10:31   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ryba120
A co ja mam powiedzieć !!
W ubiegłym tygodniu byłem u znajomego . Zostawiłem czyściutki, nowo umyty samochód pod jego blokiem i wyszedłem na kawę. Po ok 2 godź jak zszedłem i zobaczyłem jak wygląda mój samochód to włosy zjeżyły mi się na głowie.
CAŁY przód (maska, szyba, część dachu) były zesrane chyba przez 100 ptaków. Gów..o na gów..e. Pierwszy raz w życiu coś takiego widziałem. Od razu przyszło mi na myśl, że stado zarażonych ptaków przeleciało nad tym parkingiem. Teraz jak to piszę to chce mi się ze mnie śmiać jaki byłem przerażony i przejęty. Był mróz, sobota godź 22.00. Na szczęście była czynna ręczna myjnia na BP. Jak podjechałem to goście na stacji myślałem że pękną ze śmiechu. Pytali czy zaparkowałem w kurniku. Mi nie było do śmiechu, bo cały czas miałem na myśli że mogę się czymś zarazić. Na moje szczęście pod ciśnieniem wody wszystko się ładnie puściło, a ja nie miałem kontaktu z karoserią.
Doświadczenia współczuję, ale to też ciekawy przykład, że nawet biorąc pod uwagę wszelkie środki ostrożności może mieć sytuacja, którą trudno przewidzieć, a która może być niebezpieczna.

@ demek

Ciekawa perspektywa.. Ja jednak mam trochę bardziej optymistyczne podejście do życia.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post