Witam Wszystkich.
To mój pierwszy post tak więc proszę o wyrozumiałość. Od wczoraj jestem w posiadaniu Benq1650. Dziś nagrałem pierwszą płytkę i ....ZONK! Nagrywałem w Nero 6.6.0.14 pliki MP3, w sumie ponad 6 Giga-cała płytka. Na początku po uruchomieniu Nero, zaznaczyłem, że chcę nagrywać pliki MP3(może jednak powinienem -Dane?). Po nagraniu okazało się, że wszystkie pliki zostały nagrane, jednak większości nie można odtworzyć ani w kompie ani w stacjonarnym DVD WiWA HD238B. Podczas wyświetlania katalogu w WiWIE, widać tytuły utworów ale przed nimi nie ma znaczka MP3 tylko czerwony znak zapytania. W kompie uruchamia się Winamp jednak nic nie startuje. Jaki błąd popełniłem przy wypalaniu? Jestem w temacie zupełnie zieloniutki a natłok informacji na tym forum tylko mi zamącił. Nagrywałem na TDK+R x16 z prędkościąx8, czas-8min20s. Zrobiłem testy z Nero na tej właśnie płytce, możecie podpowiedzieć o co z nimi chodzi i jak wypadły? Jeszce tylko skąd Wy bierzecie te oznaczenie serii np ,że MCC 03 jest OK a 04 już gorsze? Na tych TDK które kupiłem, pisze- Made in Europe, ITEM CODE

VD+ R47CBED10
Proszę o odpowiedź-dzięki.