Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2006, 10:21   #81
s_tuden_t
PWr

Data rejestracji: 20.12.2004
s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
s_tuden_t - spakowany?
niec mnie nie wiadomo, zebym sie gdzies wybieral

Cytat:
Napisany przez Clackier
mozna mozna

jestem na jednej z wroclawskich uczelni, uslyszalem o programie darmowych legalnych windowsow (oraz innych produktow MSI) dla studentow.

Poszedlem, pogadalem, podpisalem umowe i mam (XP pro sp2).
Wystarczy chciec.
w walbrzychu czegos takiego niestety nie ma
ale moze trzeba bedzie sie wybrac do wroclawia na jakas poprawke to wtedy pomyslimy a tym czasem format C: zalatwil sprawe

-edit-
Cytat:
Napisany przez Memphisus
Zapisałem się do tego programu na Politechnice Lubelskiej, kilka lat temu i jest tam wszystko ze stajni M$, oprócz Office'a niestety. Całość jest umieszczona na serwerze FTP w postaci obrazów płyt - także bez wychodzenia z domciu ma się wszystko Mam nadzieję, że nowy OS WinVista również tam się znajdzie

Osobiście posiadam stamtąd WinXP Prof PL, mogę go również używać po ukończeniu studiów
a to by byla swietna sprawa! mozesz podac nieco wiecej szczegolow- mianowicie czy zapisy rowniez moga sie odbywac droga elektroniczna i skad konkretnie sciagnac te obrazy CD!?! pokombinujemy

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.

Ostatnio zmieniany przez s_tuden_t : 07.03.2006 o godz. 10:25
s_tuden_t jest offline   Odpowiedz cytując ten post