Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2006, 10:25   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez goozol
Jeśli popatrzysz na stronę:

http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=2178234833

to zobaczysz przynajmniej 4 biosy z opisem "nieoficjalna" więc może ktoś dopracował lepiej firmowe??
no fakt są, ale ja bym ich nie brał - za stare.
miałem tą nagrywarkę od samego początku gdy się pojawiła, już nie u mnie działa dalej świetnie, zawsze wgrywałem najnowszy bios (teraz też ma ten ostatni) i jedyne co raz zrobiłem to przedmuchałem ją sprężonym powietrzem.
dane nagrane tą nagrywarką na normalnych płytach mają się dobrze, poznikały z lekka z HITów i z Memorexów a np. na Datexach i Esperanzach się trzymają. Verbatimy, TDK, Sony itd też wszystko ok.
ed hunter jest offline