Witajcie! Zwracam sie do was z ogromna prosbo o wytlumaczenie mi CO SIE DZIEJE!?
Otoz chce sobie nagrac pliki na dvd i d*pa blada... niby nagrywa w 100% dobrze, ale mimo wszystko ie chce mi odtworzyc pozniej tych plikow!

Nie wiem co sie dzieje, bo jak nagrywam na cd-r to wszystko pieknie smiga. tylko te dvd+r :/
Ze sprawd technicznych podam:
-nagrywarka: Benq DVD DD DW 1640
-plyty na jakich nagrywam: CD-r (jakiekolwiek, bo nagrywa i tak i tak); DVD+R Sony
-Kiedys dogralem najnowszy bios do nagrywarki.
-program jakim nagrywam: Nero 7.0.1.2 i inne programy w tym zestawie (nero express itp)
Nie wiem czy to potrzebne ale tez podam:
cpu: sempron 3000+
ram: 512
hdd: sata 80gb
posiadam tez drugi naped, zwykly cd-rom Asusa
Nie dosc ze strasznie wolno mi czyta plyty dvd (czasami nawet wogole ich nie czyta) to i tak nie moze przeczytac wszystkich plikow. Probuje uruchomic execa (ktorego jak mam na hdd to mi system go czyta) to wywala mi komunikat: "Ukonczono tylko czesc zadania ReadProcessMemory lub WriteProcessMemory"
To wina nagrywarki czy plyt czy jeszcze czegos? nie nagrywalem jeszcze na innych oprocz tych dvd+r Sony
Bardzo bym prosil jezeli ktos wie cos na ten temat, aby mi powiedzial co sie dzieje i jak z tego wybrnac. Nagralem juz 3 plytke i na wszystkich jest to samo

Jak bede mial mozliwosc to sprawdze u kogos innego czy dziala :/