Cytat:
Napisany przez zene_k
O przepraszam, mnie np. bardzo obchodzi, gdyż w swojej, niezrozumiałej nawet dla mnie, naiwności kupiłem sobie to cudo, czyli Nero 7, wyrzucając tym samym ponad 200 zł w błoto. O problemach z Nero 7 pisałem już wcześniej na cdrinfo. Dalej używam Nero 6, a płyta z wersją 7 leży sobie w pięknym pudełku, schowana w kartonie po mobo.
|
Jasne watek jest dla Ciebie. Zainstaluj late o ktorej pisza tutaj. Wiele zmienia i rozwiazuje juz chyba wiekszosc problemow jakie byly spotykane. Natomiast chodzilo mi o to, ze dyskusje niejest o tym czy Nero 7 jest gorsze od Nero 6.
Cytat:
Napisany przez georg
Gdyby jeszcze autor tego wątku pokusił się jakie to zmiany dostępne są w nowej wersji to post byłby ok. A tak post jest bez sensu, w końcu wychodzi dziennie kilkanaście jak nie kilkadziesiąt nowych wersji programów i gdyby pisać o każdym to....
|
Nie pokusil sie bo Nero zawsze z poslizgiem wydaje informacje na temat zmian. Od siebie moge dodac, ze poprawiono np mechanizm automatycznego aktualizowania Nero 7. Od tej wersji nie bedzie trzeba juz pobierac 100 MB bo przez Nero ProductSetup bedzie sie dalo pobrac male aktualizacje tylko tych elementow ktore zmieniono.
Cytat:
Napisany przez loki7777
a jak znam zycie to nowe nero 7.0.9.1 wyjdzie pewnie za dwa dni albo i wczesniej
|
Wyobraz sobie, ze nie bedzie. Jak popatrzysz w przeszlosc to aktualizacje pojawiaja sie co mniej wiecej miesiac. Wiec nastepne beda w kwietniu.
PS
Poszukaj jak userzy nadawali na nero 6 a pozniej na 6.6 a teraz wszyscy chwala. Ironia...