Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2006, 20:16   #9
nero7
Bywalec

Data rejestracji: 04.03.2006
nero7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Inviziga
niestety nie znam sie na tym i nie wiem cztym jest to HDD, i nadla nie wiem co mam zrobic ale dzikeuje ze strasz sie mi pomoc
HDD to Twoj dysk twardy w Twoim komputerze. Trzeba skopiowac pliki (to co nagralas) z tych plyt, do ktorych nie mozesz nic dograc na twardy dysk do jakiegos wybranego przez Ciebie katalogu. Kopiujesz po to, zeby je pozniej nagrac ponownie ale juz poprawnie.
Cytat:
Napisany przez Inviziga
sciagnelam "continue writing to a Data DVD" i zapisalo se to mi w pliku .rar i co teraz mam zrobic? tzn. wypakowalm juz i są 3 rozne pliki? co mam z nimi zrobic?
Kliknij ten, ktory nazywa sie HTML (otworzy sie w Twojej przegladarce internetowej). Jest to prezentacja (samouczek) po angielsku , ktory poprowadzi Ciebie przez procedure, o ktorej mowimy. Wszystko po to, ze jak juz stworzysz multissesion dysk, to zeby pozniej mozna bylo do tej plyty "dogrywac" pliki. Jesli znasz angielski to sobie poradzisz na pewno. Niestety wersji polskiej jeszcze nie ma. Zciagnij sobie rowniez taki samouczek o tworzeniu plyty wielosesyjnej. Rowniez moze sie przydac. Powodzenia.