Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2006, 21:22   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez Raven5826
Ja mam od dwóch dni GSA 4167B i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych problemów z paleniem TDK-R x16. Pali jak złoto bez zająknięcia. Frimeware DL13. Mam tą nagrywarkę na wskutek wymiany w serwisie padnietego LiteOn'a 812. Całkiem dobry sprzęt dopóki nie padł. A wyleczyło mnie z "lajtów" - padnięcie 4 modeli mniej więcej w tym samym czasie co mój wśród moich znajonych ....
ale padanie LiteOna ma swoje dobre strony

ile człowiek modeli może poznać

ja niestety miałem tą przyjemność tylko raz

następne dwie już po gwarancji chodzą do dzisiaj...(nie u mnie)

to oszukaństwo gdy LiteOn nie pada na gwarancji i nie można 'zwiedzić' nowego modelu
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post