Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2006, 01:52   #54
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przenoszę się tu, chyba lepiej będzie pasować.

Poczytałem sobie entuzjastyczne recenzje D50 i trochę się do niego zraziłem.

Nie spełnia on bowiem moich wymagań.

Owszem, fotki z niego są świetne.

W związku z powyższym postanowiłem sprecyzować jakoś swoje preferencje.
Warunki konieczne:
  • Matryca 6Mpix lub większa
  • Optyczny zoom 10x lub więcej (lub mieszczące się w cenie zestawu dodatkowe obiektywy dla SLR)
  • Możliwość nagrywania sekwencji video z dźwiękiem
  • Cena do 4k PLN ( no, powiedzmy 4.5)
  • Widziany w Windows bez instalacji dodatkowych sterów (czyli np. Kodak odpada)
Warunki niekonieczne, jednak wskazane, uszeregowane od najważniejszego:
  • Format karty pamięci: SD (bo już mam)
  • Metalowa obudowa
  • Antishock
  • Możliwość pracy na bateriach R6 (bo też już mam)

To chyba wszystko.
Co polecilibyście?

Edit:
I czy to przy takiej cenie w ogóle jest realne?
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post