Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2006, 12:52   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez tom-as
@joujoujou
Skoro D50 odpadło (szkoda), Olympus tymbardziej (koszty akcesoriów), pozostaje (chyba) tylko 350D, albo... powrót do hybryd. W tym przypadku Panasonic FZ30 wydawałby się najbliżej Twoich oczekiwań. Minus to dedykowany akumulatorek.

edit:
A tak mi teraz wpadło do głowy, że może Canon S3 IS
czekałem kto to powie

ale system bez sterów nie widzi go jako dysk wymienny... (co prawda nadal nie wiem dlaczego to jest problem - jak się nie chce sterów instalować, to wystarczy maleńki czytnik kart...ja tak robię)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post