Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2006, 20:58   #65
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez para
Tak się zastanawiam do czego porównywałeś?
porównywałem np do eosa 33, którego używam, to nie jest jakaś profesjonalna maszyna, a jakość wykonania jest o kilka klas lepsza.
nie jestem przeciwko canonowi, przeciwnie, uważam, że robią najlepsze aparaty fotograficzne ze wszystkich dostępnych na rynku w danych przedziałach cenowych, ale z tymi 300 to lekko przesadzili z cięciem kosztów. jestem im wdzięczny, że wprowadzili tak tanią lustrzankę cyfrową i dzięki temu inni producenci musieli obniżyć ceny, ale ja bym jej nie kupił, ten plastik, mnie przynajmniej, irytuje i jeśli masz d60 to napewno wiesz o czym mówię.
Cytat:
Napisany przez czechoj
Jeśli chodzi o jakość wykonania to nie jest prawdą jakoby był wykonany tandetnie a to jednoznacznie wynika z Twoich wypowiedzi mp666
nie chę nikogo urazić, ale mi ten plastik nie odpowiada. każdy ma swoje zdanie i moje jest takie, że ten aparat jest wykonany tandetnie.

Ostatnio zmieniany przez pops : 10.03.2006 o godz. 21:04
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post