Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2006, 23:30   #405
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez raffal
Mi się wydaje że nowego Benqa 1650 kupiło duzo ludzi którzy mysleli że to bedzie tak nagrywać jak dopracowany i sprawdzony 1640. A niestety 1650 jest na innym chipie, ma jeszcze biosy niedopracowane. To jest nowy sprzęt który wszedł miesiąc temu a wszyscy chcą żeby nagrywał nie wiadomo jak dobrze. A wiadomo że jest to niemożliwe. Poczekajcie jeszcze tak z 3 miesiące i 1650 pewnie pokaże pazurki. Ja na przykład wiedziałem ze nie mam zamiaru bawic się w biosy to kupowałem za wszelka cene 1640, bo wiedziałem co kupuje. Biosy sprawdzone, nagrywarka sprawdzona, wiedziałem czego się spodziewać.
Ciekawe przemyślenia. Też miałem już kiedyś dylemat, czy kupić coś starszego, ale bardziej dopracowanego i poprawionego, czy nowość - która teoretycznie powinna być lepsza i już na wstępie bardziej "dopracowana".
Nie każdy ma dostęp do Internetu, do informacji z różnych źródeł - i wtedy np. może być problem chociażby z instalacją nowego BIOS'u itd.

@ddawid6 - mam podobne zdanie co do napędów LG - nie tylko nagrywarek - nie są wcale takie złe, jak dziś sądzą niektórzy - choć z drugiej strony, są w chwili obecnej i lepsze od nich

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline