Witam !
Cytat:
Napisany przez raffal
Mi się wydaje że nowego Benqa 1650 kupiło duzo ludzi którzy mysleli że to bedzie tak nagrywać jak dopracowany i sprawdzony 1640. A niestety 1650 jest na innym chipie, ma jeszcze biosy niedopracowane. To jest nowy sprzęt który wszedł miesiąc temu a wszyscy chcą żeby nagrywał nie wiadomo jak dobrze. A wiadomo że jest to niemożliwe. Poczekajcie jeszcze tak z 3 miesiące i 1650 pewnie pokaże pazurki. Ja na przykład wiedziałem ze nie mam zamiaru bawic się w biosy to kupowałem za wszelka cene 1640, bo wiedziałem co kupuje. Biosy sprawdzone, nagrywarka sprawdzona, wiedziałem czego się spodziewać.
|
Ciekawe przemyślenia. Też miałem już kiedyś dylemat, czy kupić coś starszego, ale bardziej dopracowanego i poprawionego, czy nowość - która teoretycznie powinna być lepsza i już na wstępie bardziej "dopracowana".
Nie każdy ma dostęp do Internetu, do informacji z różnych źródeł - i wtedy np. może być problem chociażby z instalacją nowego BIOS'u itd.
@
ddawid6 - mam podobne zdanie co do napędów LG - nie tylko nagrywarek - nie są wcale takie złe, jak dziś sądzą niektórzy - choć z drugiej strony, są w chwili obecnej i lepsze od nich
Pozdrawiam
ro29