Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2006, 15:33   #81
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Jestem totalnie skołowany, przeglądałem net 12 godzin wczoraj, wstałem po 7 godzinach i znowu siedzę od 3 godzin i klikam.

Muszę przebudować priorytety i według tego prosić Was o rady, bo już mi się pomieszało.

Na razie na celowniku mam D50+ ten obiektyw tylko szukam gdzie mógłby być jeszcze tańszy.

Albo KM 7D, boszsz, zwariuję...
proponuję ze 2 na uspokojenie i jakoś pójdzie

@rycho mówi, że 24 to jest akurat ale po tylu to się strasznie dużo czasu marnuje na wydalanie moczu

sam przeszedłem wybieranie aparatu - koszmar
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post