Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2006, 20:23   #526
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Z pozytywów?
Jest jeden.
Wiem, że jutro poniedziałek.
Znaczy jeszcze kontaktuję.
To cos podłużne z "alt"
to klawiatura.
To coś obłe z prawej to mysza.
To coś co mi dmucha w prawą nogę to nie wiem co.
Takie prostopadłościenne..
W środku coś mryga.
No i jakaś blacha leży na podłodze....
Ja też leżałem stąd moje spostrzeżenia.
Chyba najlepiej dalej udawać trupa.
Ja je słyszę.
Obie.
Młodsza i starsza.
Znacie to?
Gderają.
Nawet "Moda na sukces" tak mnie nie wykańcza.
....
jestemz Tobą.
jeszcze drugie tyle lat życia przed tobą...............a przed nimi więcej

wiem, że przyzwyczaić się nie da, ale zawsze można zacząć przytakiwać, albo coś......na to mądrego nie ma,
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online