dziekuje wszystkim, za podeslane numery i teraz biore sie do sprawdzania.
Pare slow dlaczego nagle zainteresowalem sie Feurio. Bardzo czesto go uzywam i do tej pory nie mialem klopotow z w/w.Ale poniewaz nie przechowuje instalek u siebie majac strone
www.feurio.com po kolejnej instalacji wynikajacej z potrzeby zwolnienia miejsca na dysku , moj Feurio 1.65 ( i 1.64) po nagraniu porawnym 3-4 plytek
( kolejnych, badz w roznych odstepach czasowych) wywala mi sie komunikujac, ze nastapil blad w module feurio_writte.dll.
Poniewaz wszystko inne mi chodzi, a systemu nie zmienialem doprowadzilo mnie to do szalu. I przypomnialem sobie numer, ktory kiedys mialem z Clone, ktory niby sie rejestrowal na posiadany numer, a chodzil gorzej niz demo , bo knocil mi co chcial. A biorac pod uwage fakt, ze do wersji 1.64 i 1.65 w necie jest malo numerow zaczalem podejrzewac spolke kolegi Jensa o glupi kawal( tym bardziej, ze wersja 1.63 - chodzi mi bez zadnych klopotow ).

Jedno jest pewne - dzieki Wam zrobie najdluzsza liste wystepujach numerow do v.1.65 i od wtorku ( bo teraz juz musze wsiasc do auta i do roboty ) bede wysylal kazdemu, kto tylko ja zechce
Jeszcze raz dzieki wszystkim za e- maile