Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2006, 15:36   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo
myślę, ze niemasz racji. jak zapłacisz w serwisie to jest ok, a jak zrobisz to samo w domu to fuj?
jestem zdania, że wdomu zrobisz to nawet lepiej niż serwis. tam sie nie będą babrać w dokładne kręcenie trymerem, pierdyknie do oporu i po sprawie, a jak laser pierdyknie po tygodniu to tylko im na rękę bo nikt nierozdaje laserów za darmoche. i tak wpadnie kaska 2 razy, raz za "regulacje" i wtawienie kitu o zdychającym laserku i 2 raz za wymianie lasera lub nawet za zakupienie nowego sprzętu.
robilem takie regulacje nie raz i nie dwa. jak do tej pory sprzęty działają bez najmniejszych problemów.
oczywiście takie igraszki to tylko wtedy jak na sprzęt niema juz gwarancji
pozdrawiam
Nie wiem, czy jest sens po takim czasie wracać do tematu..

Generalnie jestem za naprawianiem we własnym zakresie tego, na co pozwalają umiejętności i co można w warunkach domowych naprawić. Wiadomo, że do własnego sprzętu przywiązuje się większą uwagę niż zrobi to serwisant. Jednak nie wszystko można zrobić samemu..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post