Cytat:
|
Napisany przez markuss75
hmmm ...wiec wedlug ciebie lepiej jest grac na "kineskopie"
Jezeli chodzi o HD ready i Full hdtv :
Widzialem 720 i 1080 i nie odczuwam różnicy między nimi .Czytałem opinie amerykańskich dziennikarzy i też są skrajne .Według mnie 1080i powinno pokazac pazurki na ekranach o przekątnej od ok 60" ale póki co trzeba poczekac na spopularyzowanie takich wielkości.
Nie znam Cie ale myslisz ze chociazby za 3 lat bedzie Cie stac na full HD ?
Mnie i jeszcze miliony na pewno nie a majac do wyboru granie na PS 3 na telewizorze kineskopowym zamiast LCD hd ready o "2 x lepszej rozdzielczosci"
to byloby BEZCZESZCZENIE Ps 3 i strata pieniedzy !!!!
Masz zamiar stracic kilka lat grania na PS 3 na zwyklym tv czekajac az stanieje Full HD ?
Full hd sa dostepne , cena hehe , cos slabo szukasz.
|
najpierw piszesz o hdtv, teraz zaczynasz o hd ready. zdecyduj sie. hd ready jedno, hdtv to drugie. roznicy moze i nie odczuwasz, bo bo ja widzialem, a nie odczuwalem

.
nikt nie kaze Ci grac na zwyklym tv. dla mnie to nie powod do podcinania sobie zyl. dobry 32' 100 hertzowy jest ok. a kiedys przyjdzie mi chota kupic sobie hdtv to zrobie to np. w Niemczech, a nie w pazernych polskich sklepach.
sa dostepne? a to ciekawe? na jaka skale? od kiedy? wybacz, ale Polska to zadupie elektronicznego swiata. nie wspominam juz o 1080p.