Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2006, 15:30   #1123
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
i jeszcze mi się przypomniało co możemy zawdzięczać kaczorom: dali ileśtam milionów pln na budowę kościoła !!! z podatków !! dziękujemy kaczki !! w końcu będę się miał gdzie modlić !! jak bym spotkał któregoś z nich to bym padł na kolana i całował jego stopy !! to nasi wybawiciele !!
Osobiście nie jestem całkowicie przeciwny tego typu inwestycjom. Jeżeli ludzie rzeczywiście czegoś takiego potrzebują, to czemu nie. Ale jak w momencie, kiedy ludzie umierają z braku pomocy medycznej, kiedy nie można normalnie po ulicach jeździć, czy w ogóle godnie żyć w tym kraju i większość osób marzy o ucieczce z niego, można o czymś takim myśleć. Są setki tysięcy innych, nieporównywalnie pilniejszych potrzeb i przeznaczanie nawet złotówki na taki cel, jest dla mnie postępowaniem dokładnie przeciwnym takiemu, które ze świątynią powinno się wiązać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post