Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2006, 17:19   #1125
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
A dla mnie wszelkie dotacje na budowe jakichkolwiek obiektow wiary przez panstwo jest niedopuszczalne. Mozliwe jest jedynie dofinansowanie (czesciowe) konserwacji zabytkow wysokiej klasy (jednak wraz z nadzorem wydawanych pieniedzy). Zdanie ludzi w tym momencie nie liczy sie, wazna jest konstytucja i statut malzoleum glempa.
A dlaczego nie? Ja płacę podatki i chcę aby jakieś kwoty zostawały przeznaczane na Polski Kościół. Gdybyś pomyślał to niegadał byś o "zabytkach", które często powstawały w imię Boga. Dzięki takiemu ateistycznemu społeczeństwu jakie Ty prezentujesz, nie mielibyśmy nic prócz Pałacu Kultury i tysięcy blokowisk.