Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2006, 18:53   #2
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
a dlaczego nie na świadków jehowy, buddystów czy islam ? a może od razu wprowadzimy obowiązek płacenia im abonamentu jak za tv? to są złodzije i tyle, nie dość, że okradają ludzi na mszach itp to jeszcze biorą z kasy państwa !
ja ostatecznie stałem się przeciwnikiem kościoła po pogrzebie mojej babci, na którym, nie dość, że ksiądz dostał w łape, kościelny dostał w łape, organista dostał w łape i grabaż dostał w łape, to jeszcze chodził jakiś cymbał i zbierał na tace !! no bez przesady !! na pogrzebie !! myślałem, że mu tą tacą w morde przywale !!
wybacz że nie odpowie Tobie na to zagadnienie ale robie to ze wzgledu na szacunek dla zmarłe bliskiej Ci osoby.
PS Zapytaj administratorów tego forum czy i ile kosztuje utrzymanie. Do tego dolicz, że nikt nie jest filantropem bo za cos trzeba sobie chociaż jedzenie kupić.

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 15.03.2006 o godz. 18:57
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post