Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2006, 00:58   #1146
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@czechoj tylko do tej czarnej stonki od upadku komuny coraz mniej ludzi chodzi. Ciekawe czyz nie? Ruch socjalistyczny niepodleglosciowy tez istnial - spoko, bez kleru bysmy sie obeszli.
Mimo ,że też jestem antyklerykałem to uważam ,że kosciół katolicki jest nam potrzebny.Jakby nie patrzec to jest on ostoją patryjotyzmu oraz ''batem na społeczeństwo''.Kościół katolicki zdziałał wiele dobrego w walce z komunizmem(tym złym),prowadzi wiele akcji charytatywnych,w pewnym sensie kształci ludzi.Sam mam złe wspomnienia jeśli chodzi o księży(kleryków) którzy byli czasowo w mojej parafi.Proboszcz jest O.K zachłanny ale O.K. natomiast klerycy to tragedia. Jeden był psychopatą, bił strasznie dzieci,następny był hmmmm...nosił czerwone skarpetki (jakby to określiła posłanka Anita Błochowiak)no i ostatni, bardzo ale to bardzo lubił dzieci(jeśli wiecie co mam na myśli).To co pisze to prawda a nie pogłoski.Nie uważam ,że wszyscy księża są tacy, ale ja niestety nie spotkałem na swojej drodze innych.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post