Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2006, 12:44   #4
matdb
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.03.2006
matdb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
> No to odtwarzaj tylko PowerDVD i przestań się zastanawiać.
Właśnie tu jest problem, bo w programie PowerDVD5/ PowerDVD6 jak zgłaśniam lub ściszam dzwięk to ta operacja (po 5 sekundach) generuje pauzy w odtwarzaniu materiału - co oczywiście strasznie wkurza. Nie wiem czemu tak się dzieje... - instalowałęm kilkakrotnie winxp, win2000 itp. na wszystkich plantformach to się działo, eksperymentowałem z różnymi wersjami PowerDVD - to samo.
Dlatego ja odtwarzam głównie w WinDVD6 - (windvd7 - czasami generuje pauzy przy normalnym odtwarzaniu, ale to dlatego ze mam chyba za słąby procek - duron 1600).

2. A w oryginale się przewija?
Tak przewija się. Zgrałęm teraz najnowszym Clone DVDI (v.3.9) i na szczęście tym razem w zgranym materiale miałem sterowanie. (mam jeszcze małe problemy z przecinaniem - ale jestem w trakcie ich rozwiązywania, codzi o to że niektóre programy czytają przeciętego voba a nie).

>UOPs-y to raczej nie są. Jeszcze się nie spotkałem, żeby na głównym materiale były ustawione UOPs-y na przewijanie

ja na głownym materiale też sie nie spotkałęm, ale ale ale w dodatkach już z takim dziwactwem się spotkałem - konkretnie jest to płytka Whitney Houston "The Greatest Hits" - tam w trakcie wywiadów nie można przewinąć materiału....

> pewnie wie osoba, która tworzyła film na DVD - domniemam, że nią nie jesteś
Tobrze domniemywasz, jednak prawdopodobnie (jak znajdę trochę czasu) niedługo się to zmieni.

Pozdrawiam!
matdb jest offline   Odpowiedz cytując ten post