Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2006, 17:18   #3
sliderps
user

Data rejestracji: 10.03.2006
sliderps w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez szczuru
@sliderps, Tak program to "PS2 Reality Media Player", odtwarza DivX'y/XviD, MP3 i JPG ale napisy muszą być w formacie *.srt (przekonwertuj sobie programem "Subtitle Workshop" WSZYSTKIE NAPISY i nagraj na 1CD, uruchom PS2 Reality Media Playera, zmień CD na ten z napisami, załaduj je w Browserze [zmien typ plikow na *.srt Kwadratem], po załadowaniu napisów zmień cd na cd z filmem i zmien typ wyswietlania plikow na *.avi i załaduj film) Miłego oglądania.
Reality media player , cos mi sie kojarzy - niewiem czy to wlasnie niebyl ten co kiedys wypalalem.Jak przetestuje dam znac , tymczasem dzieki...

>EDIT< edytuj posty!!! dop.DD >EDIT<
Wypaliłem na CD , 8x - Reality media player ver.1.28e ( Dvix , VCD , SVCD ) multilanguage - co mnie zaskoczylo Polski interfejs takze jest dostepny.Najpierw chcialem sprawdzic czy wogule odpala Filmy , bez bawienia sie z napisami.Niestety z 5 filmów żadnego nie odczytał , w przeglądarce media playera nic nie jest widoczne.Co jest nie tak, ver.programu? Formaty filmów , bo jak wiemy nie wszystkie kodowane są Divixem , ale takze Xvid?? pozdro

Ostatnio zmieniany przez Desden : 20.03.2006 o godz. 19:38
sliderps jest offline   Odpowiedz cytując ten post