Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2006, 16:20   #3492
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomek
Ja powiem tak.
Na początku kolega sławek piał z zachwytu nad benkiem, a teraz okazuje się że benek jest BE a CACY plextor. Więc żeby być na czasie to na śmietnik z benkiem i biegiem do sklepu po plextorka bo on pali bardzo dobrze. Zupełnie nie ma już sensu zamieszczać tych wszystkich wykresów bo czy wynik jest 99 czy 59 to i tak wiadomo że płyta jest źle wypalona przynajmniej wg sławka. I tu moje pytanie do sławka: powiedz nam wszystkim co chcesz tym wszystkim osiągnąć? bo chyba nie chodzi tu o satysfakcję że znajdziesz ten swój wymarzony napęd czy nośnik który będzię się wypalał wprost genialnie. Jeśli tak to życzę powodzenia, ja jestem zadowolony z benka i będę miał go na stanie dopóki nie padnie. Chłopie w życiu są ważniejsze priorytety niż tylko siedzenie przed kompem i bawienie się w wykresy, życie ci upłynie przed monitorem, zadaj sobie sam pytanie w imię czego to wszystko
Wyjdź gdzieś i zabaw się i zostaw już te napędy w spokoju
Mocno powiedziane