Dyskusja: Nowa wersja forum
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2006, 22:10   #1
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Nie no, żarty żartami, ale tak na poważnie my też byśmy chcieli, żeby wszystkim wszystko działało i robimy co w naszej mocy, żeby poprawiać wszystkie znalezione błędy i niedociągnięcia. Jednak jeżeli u większości działa, sam sprawdziłem na 2 różnych kompach, pod 3 różnymi przeglądarkami i różnymi stylami i wszędzie śmiga, to problem MUSI być gdzieś po Twojej/Waszej stronie.

Dla nas ta wersja też jest nowa, wcześniej nie miałem okazji się przyjrzeć, jak to wygląda i również potrzebujemy trochę czasu na dotarcie wszystkiego. Tak więc w imieniu załogi proszę o wyrozumiałość
Ok, trochę wyluzuje. Przepraszam ,ale denerwuje mnie robienie sobie jaj ze mnie ,kiedy dla mnie jest to niewygodny błąd. Widzę ,że załoga ostro charuje i chwała jej za to

Chcę tylko poinformować ,że w IE (zaryzykowałem ) działa mi to co w FF nie działa. Może zrobię backup profilu i zainstaluje jeszcze raz FF.

===EDIT===

Pomimo reinstalki FF (tylko nie wiem czemu zapisane są wszystkie profile itd.) dalej nie działa.

===EDIT2===

Kolejny edit. Juz działa. Wyczyściłem wszystkie ciacha i pamięć podręczną. I działa.

Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 20.03.2006 o godz. 22:23
IceManSpy jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online