Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2006, 01:19   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
P.S. Wali mnie to czy ktoś ma jakiś rodzaj upośledzenia [czyt. wade] np. dysortografie, dysleksje, dysgrafia itepe. Jeżeli nie potrafisz pisać bez błędów zajrzyj do worda/writera. Jeżeli nie potrafisz dobrze formuować pytań cofnij się do 3-4 klasy podstawówki!!!
Nooo... W powyższym doliczyłem się 4 x ortografia + 3 x interpunkcja...

Jak mawia Ed - nie wiem co piłeś, ale mi się podoba
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post