Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2006, 17:43   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Przyszłość gospodarcza Polski i świata..

Słyszałem dzisiaj w radiu fragment ciekawej (choć smutnej) wiadomości. Otóż wśród krajów europejskich (ale nie wiem, czy wszystkich, czy 'tylko' unijnych) zajmujemu pod względem sytuacji gospodarczej i perspektyw przedostatnie miejsce. Za nami jest tylko Malta, a to dlatego, że.. nie przesłała jeszcze odpowiednich dokumentów, na podstawie których można jej sytuację określić

Tak więc innymi słowy jest tragicznie i z tego, co wspomniano o perspektywach, to.. lepiej nie będzie.. No cóż.

A chwilę temu trafiłem na inny ciekawy artykuł dotyczący generalnie przyszłości gospodarczej świata (rok 2020), ale w którym to Polska również została wspomniana. Ogólnie mówiąc jako jeden z kraji, które powodować będą szkodzące wszystkim opóźnienia we wdrażaniu nowych technologii i rozwoju w Europie.. No cóż, zdobywamy swoje miejsce w historii...

link do artykułu:

http://biznes.interia.pl/news?inf=729816

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online