Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2006, 21:55   #298
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
kluczowym słowem w tej wypowidzi jest: "praktycznie" ja bym je zmienił na "teoretycznie". zauwarzyłeś, że czasy przy danej przysłonie możesz ustawić góra 3 ? i to jeszcze zależy od tego jakie jest "widzimisię" oprogramowania.
Nie mam tego aparatu, więc nie mogę tego powiedzieć na podstawie własnego doświadczenia. Opieram się na tym, co przeczytałem na internecie, ale przeglądałem tyle różnych testów z niezależnych źródeł, plus jeszcze rozmawiałem w wielu punktach fotograficznych, że byłbym raczej pewny informacji, że Sony ma atrakcyjniejszy manual od Canona. Ale najlepiej zawsze sprawdzić takie rzeczy osobiście. W FotoJokerze, gdzie można zwykle uruchomić aparat, nie jest to problemem.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post