Witam !
Wymieniony zestaw - jeśli chodzi o parametry - na pewno wystarczy do bezproblemowej pracy z Win 98+SP oraz pakietem OFFICE 2000 - sam mam nadal dość zbliżony
Na pewno rację ma @
andrzejj9 - że jest trochę mało pamięci - aczkolwiek na początku też tak miałem i nie było najgorzej - szczególnie w przypadku pracy np. z Word'em.
Jeśli ja miałbym być szczery, to w tym zestawie jedynie ta płyta główna niezbyt mi się podoba (jakoś nie jestem fanem płyt Siemens, Compaq itd.) - aczkolwiek do takiej "biurowej pracy" nie powinno to mieć większego znaczenia.
Szczególnie, że cena jest bardzo zachęcająca
Na koniec tylko mała uwaga - jeśli komputer ma służyć do napisania pracy dyplomowej to trochę brak mu ...nagrywarki - jak wiadomo dysk twardy może paść (szczególnie, że mamy tutaj do czynienia ze starszym modelem) - proponuję rozejrzeć się za czymś takim (może być używana, podejrzewam że za 30-40 zł dostanie się bez problemu) - a jeśli nie to podzielić dysk na dwie partycje, oraz zakupić pudełko dyskietek - i tworzyć np. z 3 kopie bezpieczeństwa (na drugiej partycji i na dwóch dyskietkach).
Pozdrawiam
ro29