Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2006, 10:35   #13
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
To juz teraz wiem czym pala moi sasiedzi
Zima wystarczy ze z samochodu wysiadam i otwieram drzwi do domu - a jest tego raptem 60m .
Po czym wlosy nadaja sie natychmiast do mycia - tak napi...ja.
( oczywiscie o przewietrzeniu np poscieli czy wystawieniu prania na pole (dwor dla kolegow w wawy ) moge wtedy zapomniec)
Uwazaj na sasiadow
Ja tez mam takich sasiadow... mam tylko jedno wyjscie nie wietrze,... ale co z tego skoro ten czad i tak dostaje sie do domu przez wentylacje... z tym ze ja sie nie cyrtole, bo jak juz pala starymi oponami i widze przez okno jak im sie komin pali od sadzy, to dzwonie na straz pozarna, a potem owi sasadzi maja przychlapane czym smaza podworze

dyskujsa toczy sie o cenach gazu i o ogrzewaniu gazowym, ja mam nadzeje ze tymczasem stac mnie jeszcze na ten komfort ogrzewania, nie musze starych opon i petow po napojach rozpalac, zreszta pieca na opal staly tez nie mam, nawet nie wiem gdzie u siebie mialbym takie palenisko postawic