Cytat:
Napisany przez s_tuden_t
sony W5 i canona A610 mozna dostac za okolo 970 PLN tylko racje ma tu @woitas, ze przydalo by sie do tego kilka podstawowych akcesoriow typu: karta pamieci, aku i ladowarka, pokrowiec wiec to juz troche ponad tysiac ale... kto wie, moze kolega sie zdecyduje.
jak narazie to chyba najbardziej realny jest canon A520
ale poczekajmy, moze urodzi sie jeszcze jakas ciekawa propozycja 
|
Ostatnio w Macro była oferta na Sony W7 za... 730 złotych!! Przyznam, że trudno było mi w to uwierzyć, bo to cena niższa nawet niż w Stanach..
Jednak w przypadku sony doliczyć jeszcze trzeba kartę, ale Memory Stick Pro, które niestety są dużo droższe od SD.
Jeśli natomiast chodzi o nowsze modele, to na dniach pojawi się Sony W-50. Premiera światowa 19 marca, Polska prawdopodobnie niewiele później, bo rozmawiałem już w FotoJokerze w kobietą, która miała go w ręce i wiedziała, że już złożone zostało zamówienie na dostawę.
Ja czekam tylko na testy na kilku zagranicznych stronach i jak tylko upewnię się, że to dalej ta sama jakość, co w dotychczasowych modelach serii W, to kupuję. Z tym, że w Stanach. Tam najniższa cena, jaką do tej pory znalazłem to z przesyłką 227 dolarów. Ile będzie kosztował w Polsce nie wiem, ale podejrzewam, że ok. 1100 - 1300 złotych.