Artykul ten kieruje glownie do osob na forum majacych problemy z ortografia.. Ale moze sie rowniez przydac innym, ktorzy zazwyczaj pisza bez bledow (ja sie staram jak moge, a jak nie jestem pewny to slownik nad biurkiem)
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=76752 << przegladajac ow strone natknalem sie na bardzo ciekawy artykul napisany przez pana o nicku
FistWist i wedlug mnie chwala mu za to ;]
W artykule tym jest opisana instalacja programu, za pomoca ktorego mozemy w niecale 20 sekund sprawdzic, czy nasz post nadaje sie do zamieszczenia na forum. Mam nadzieje ze artykul sie spodoba.. Dalem tylko link, gdyz nie chcialem w calosci kopiowac, lub pisac nowego, skoro juz takowy istnieje.
Na zakonczenie chcialbym dodac, ze od dzis za kazdy post gdzie az bedzie razilo od ortow daje od razu negatywa.. (gdyby sie tak zdazylo u mnie to nie krepowac sie i tez ochrzanic) ;] I niech juz ludzie z roznymi dysfunkcjami nie tlumacza sie, ze: "nie mam w domu slownika", "nie moge do niego dosiegnac bo mam problemy z barkiem, a on jest taki ciezki", lub "mam dys costam i nic na to nie poradze.." ;]
Artykul pochodzi ze strony www.tibia.org.pl