Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2006, 23:07   #13
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Diabolique
przede wszystkim mieli bardzo podatny na o/c procek. pewno selekt byle balerona nie da sie o tyle % przekrecić
intel i selekt? toszto nie amd, ze sie selekcjonowane procki bierze
procus pierwszy lepszy z kartonu

Cytat:
Napisany przez TORQUE
na jednym ze zdjęć było widać, że chłopaki mieli "dopalacz" ...na stole stała ćwiarteczka
chłopaki doładowali się
to teraz wiem skąd takie wyniki
cwiarteczka to do suchego lodu - przyspiesza proces sublimacji i powoduje nizsza temp

Cytat:
Napisany przez pykson
nie mam na celu zadnej wojny, nie o tym ten topic

ale sosnowiec i jaworzno to Zaglebie, a nie Slask! - duza roznica, i jestem conajmniej zdziwiony, ze myslisz, ze mieszkasz na Slasku, bo do pomylek warsiawiakow i innych z daleka juz przywyklem

szacunek do Ciebie jezeli chodzi o wyniki w OC dalej mam duzy, ale nie pisz mi prosze takich *****izmow, ze Sosnowiec to Slask

nie ma nad czym dyskutowac, bo sie zacznie przepychanka a nie to mialem na celu
tez jestes niedoinformowany bo jaworzno to ani slask ani zaglebie - to tak jesli chodzi o prawdziwe szczegoly
no offence oczywiscie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post