Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2006, 16:12   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian89
Otóż mam naklejkę licencyjna na windowsa xp HE ale na obudowie od starego komputera . I teraz czy mogę sobie ściągnąć z sieci płytę cd z windowsem xp he wgrać ja na mój komputer , zarejestrować sie i część od starej obudowy trzymać u mnie przy komputerze i czy taki windows biedzie oryginalny , tzn. Czy podczas ewentualnej kontroli nie będę sie mieli do czego przyczepić ?
Jasne, że się przyczepią

Potrzebujesz minimum 2 z 3 elementów, by wykazać oryginalność Windy:

- certyfikat z numerem (ta naklejka właśnie)
- faktura zakupu
- oryginalny nośnik instalacyjny...

Ale... Naklejka na kompie wskazuje na oprogramowanie OEM (jest to napisane na naklejce), a OEM jest przyporządkowany do konkretnego sprzętu, nie można go zainstalować na innym kompie. Kiedyś znajomemu padła płyta główna - okazało się, że powinien przy wymianie MB kupić nowego Windowsa...

Niezłe, nie?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post