Cytat:
|
Napisany przez BD
Jednak zastanawia mnie jedna rzecz i dotyczy ona wszystkich modeli iPodow. Otoz jak wiadomo w PL nie ma sklepu z muzyka Apple. Wiec pytanie czy bede mogl bez problemow zaladowac mp3 ktore wykonam z posiadanych przeze mnie plyt AudioCD. Slyszalem/czytalem o zabezpieczeniach jakie maja iPod i nie wiem czy bedzie to dzialac.
Druga rzecz jaka mnie interesuje to to w jaki sposob ladowana jest muzyka do playera. Czy urzadzenie jest widoczne po podlaczeniu do USB jako nowy dysk czy tez bedzie potrzebny jakis program Appla do wyslania plikow do playera.
Moze ktos bedzie mogl mi pomoc 
|
jestem pewien, ze istnieja fora typu jak te od irivera (iriver.pl), na ktorych mozesz sie dowiedziec wszystkich interesujacych Cie szczegolow!
sam jednak mysle, ze iPody nie sa wykrywane jako dodatkowy HDDek, a wszystko odbywa sie przez jakis zewnetrzny program (tak jak to bylo w Creative Zenie Micro) - bo w iRiverze mam wybor - i w zaleznosci od tego jaki wgram firmware mam albo dodatkowy dysk albo sie wgrywa przez program dolaczony na plytce razem z playerem.
co do wrzucania tych mp3 z AudioCD - mysle, ze nie ma z tym problemu, bo jakby byl to byloby raczej o tym glosno

.
pozdro