problemo rozwiazane szkoda tylko ze elektroniczny serwis lg jest troche kichowaty
nie wyrobilem ze 4120B nie nagrywa plyt 16x z pr 12x.
nagrywara poleciala do serwisu, oficjalne stanowisko nagrywara niezgodna z opisem (A JAK?!!

). skutek... jutro jade po nowa nagryware. lg zamienilo 4120B na 4167B. w sumie serwis lg mnie zaskoczyl. nalezy im dac ogromnego plusa.
po ostatnim e mailu do lgepl support (w ktorym zmieszalem ich z blotem po tym jak odpowiedzieli na pytanie o pomoc przy rozwiazaniu problemu) otrzymalem list z przeprosinami od LG!!! chcieli abym wyslal im poprzednia odpowiedz lg o ktora sie wscieklem. niestety nie wyslalem (po prostu od razu zanioslem bez zadnych pytan nagryware do serwisu.
nie wiem ten kraj jest porypany dopoki czlowiek stara sie byc kulturalny nikogo nie urazic to beda go traktowac jak ostatniego smiecia. dopiero kiedy czlowiek zacznie sie powolywac na pare przepisow to wtedy zaczna go normalnie traktowac chory kraj z chorym spoleczenstwem (zeby nie bylo mam tu na mysli tylko wrednych typow, a wiec wszystkich normalnych ludzi pozdrawiam i szanuje

)