|
Nie tyle wole tam kupowac, co jestem z tym sklepem zwiazany (pracuje na WGK na stanowisku CDL, wiec z dzialalnosc inrernetowa jestem z nim troche zwiazany choc bardzo luzno).
OK, skoro to historia sprzed roku, to rzeczywiscie teraz do niczego sensownego nie dojdziemy - brak konkretow (ale jak rok pozniej po zamowieniu w CDL zamawiales pudelka z arcomp, to bardzo mozliwe ze byly w tej samej cenie, bo cena pudelek sprzed dwoch lat byla duzo wyzsza niz cena sprzed roku - wtedy jeszcze na plytach sie duzo zarabialo, bo konkurencji bylo jeszcze malo, a rok temu juz zaczelo sie cisnienie).
W kazdym razie widac ze w CDL od dawna byl problem z pudelkami i dlatego Piotrek powiedzial mi ostatnio ze bedzie zamawial drosze, z tanszych zupelnie zrezygnuje, chyba ze przyjdzie jakis maniak-tanio-hurt co sie kloci o pol grosza na sztuce, to dostanie tansze. Na ile to sie sprawdzi - nawet ja nie chce przewidywac ...
No ale on przeciez tych tanich nie kupowal dlatego ze mial kaprys zeby miec wiecej reklamacji i niezadowolonych klientow, tylko tak chce 99% ludzi dzisiaj kupic - proces kupowania ogranicza sie do pytania "za ile".
Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 31.03.2006 o godz. 21:26
|