Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2006, 23:57   #59
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mensir67pl
Tez jestem ciekawy ?

a dla nie zorientowanych

Konsumenci nagrywający na płytach z technologią AccuCORE mają doświadczyć pięciu głównych usprawnień: pierwszym usprawnieniem jest większa kompatybilności nośników DVD-R i DVD+R z nagrywarkami komputerowymi jak i stacjonarnymi; szybsze adresowanie formatu DVD-R podczas dubbingu przy wysokich prędkościach i podczas odtwarzania przy użyciu aplikacji z funkcją Time-Shift; stabilniejszy zapis nośników przy większych prędkościach (mniejsze wibracje); większa tolerancja na skoki temperatury podczas wypalania nośników DVD-R/RW i DVD+R/RW; zwiększona żywotność nośników w przypadku długoterminowego przechowywania zarchiwizowanych danych.
nowy bajer handlowy?

firma SONY w ostatnich latach bardzo źle mi się kojarzy.

wyjątkiem było przejęcie przez SONY firmy AIWA i wsadzanie laserów LiteOn (mam discmana już ponad 2 lata i jest świetny)
no i TE płyty...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 02.04.2006 o godz. 00:02
ed hunter jest offline