Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2002, 22:59   #18
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
paput2000 napisa***322;(a)
Wiecie co - od dawna próbowałem podziałać coś z eDonkeyem i za cholerę mi nie wychodzoło. Miałem co prawda drobne sukcesy, takie jak połączenie się z jakimś marnym serwerem, czy ściągnięcie jakiegoś pliku. Ale niestety nie wychodziło to najlepiej i brała mnie k..wica. Do momentu kiedy nie ściągnąłem i nie uruchomiłem eMule 0,20 Herbert Mod. U mnie chodzi zaj....ście. Dopchałem się do wielu serwerów, wyniki wyszukiwania są lepsze niż dobre, a download po ustabilizowaniu osiąga max. mojego kiepskiego łącza ( ISDN128 )
Tak trzymać.

PS. /\aster co Ty tak ciągle z tym format:C ?:-D
Gratulacje u mnie tak samo.Problem jednak tkwił w konfiguracji.Po prostu tam gdzie poleca się wpisać zero ja wpisałem taką wartośc jak w pierszym okienku ,dodatkowo ustawiłem upload na 20 kb/s i co....transfer skoczył mi do 56 kilobajtów na sekundę !!!!!!!!Oczywiście było to chwilowe (bo mam łącze 128 kbps).Muł w końcu ruszył.Teraz pracuję nad jego idealną konfiguracją.Chodzi mi o idealne proporcje uploadu i downloadu.Jak na razie wychodzi mi 4 kb/s dla uploadu i 12 dla downloadu.Moim zdaniem są to optymalne ustawienia.Teraz to dopiero rozpocznie się piractwo.........