Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2006, 10:21   #8
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
[...]

Kto pamieta dzis portale Ahoj.pl, Hoga.pl, Poland.com, i pierwszy komercyjny e-mail Polbox
Hoga była dobra, bo były darmowe konta www z łatwym adresem (www.jakas-nazwa.hg.pl)
A na poland.com miałem konto email. Jednak po jakimś czasie poland.com chyba wypadł z branży, jakieś chyba kłopoty finansowe mieli. Troche później hoga też zrezygnowała z darmoweych www i poczty.

Cytat:
Napisany przez Ormianin
polaczenie z numerem 202122 bylo mozliwe u mnie tylko w nocy (poznym wieczorem), poniewaz bylo bardzo duze przeciazenie oraz kazde zle wynegocjowane polaczenie to byl stracony impuls, modem u mnie mogl wybrac tylko impulsowo, polaczenie bylo marne, po polskich stronach chodzilo sie calkiem szybko, a za to po zachodnich przerazliwie wolno, polaczenie do np. cnn.com w ciagu 5 min to byl istny cud... trzeba bylo stsosowac rozne proxy do przegladarki
Ale i tak najtrudniej było dodzwonić się zaraz po 22 (czyli zaraz po przejściu na taryfe nocną). Później tą taryfe przenieśli na godzine 18 i chyba tak jest do dzisiaj.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post