Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2006, 08:32   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69
kto ci takich bzdur na opowiadal?!
wszystko dziala bez problemu ... nie widzialem jeszcze Ghosta
czy jakiego kolwiek innego programu przeznaczonego pod jeden z chipset'ow ...
nie chodzi mi o program przeznaczony pod chipset, ale o płytę, która nie potrzebuje dodatkowych sterów do kontrolerów - taką mam w tej chwili, bez SATA, ładuję system, potem VIA Hyperion czy jak to się tam zwie, głównie po to aby mieć dźwięk.

nie muszę w trakcie stawiania systemu pakować dodatkowych sterowników.

trochę nagmatwałem, ale może da się zrozumieć

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 04.04.2006 o godz. 09:31
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post