Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2006, 22:19   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29

Nie za ostro ??
Wiesz @andrzejj9 - co prawda potraktował Ciebie lekko "olewająco" - ale żeby zaraz do kierownika ?? Co prawda nie można czasem sobie pozwalać na takie traktowanie - ale bez przesady - trochę wyrozumiałości też się przyda .
Co prawda może dzięki temu dostałeś 5 .

Pozdrawiam
ro29
Nie, żebym nie został źle zrozumiany - ja nie poszedłem na skargę do kierownika. Ja szczerze mówiąc od początku chciałem z nim porozmawiać, bo to był powiedzmy ich wspólny kurs, ale ten 'telefonista' chciał to załatwić sam. Niechętnie, ale się na to zgodziłem, natomiast jak zostałem po hamsku zlekceważony, to stwierdziłem, że wystarczy tych wzajemnych uprzejmości i poszedłem pogadać z sensownym profesorem (a nie nienajmądrzejszym niestety doktorantem..). Nie mówiłem, co tamten robi, ale powiedziałem, że w chwili obecnej nie jest on dostępny, a ja chciałbym to załatwić. I nie było problemu.

A 5 dostałbym i tak. Wiedziałem, jakie były pytania i wiedziałem, co napisałem. Gdyby nie tam, to 5 dostałbym na poprawce, albo egzaminie komisyjnym.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post