Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2006, 16:19   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ale ktos musi orzec o zgodnosci lub niezgodnosci (nawet jezeli jest to rzecz oczywista, czego nie bylbym taki pewien). Krotko mowiac dopoki ogran nadrzedny/sad nie orzeknie niezgodnosci, to statut obowiazuje, bo inne osoby nie sa wladne orzekac o jego niezgodnosci.
Nie wiem, czy musi.. Ja - zakładając, że znalazłbym się w takiej sytuacji, bo nie wyobrażam sobie, żebym w ogóle pomyślał o odebraniu telefonu na lekcji - na pewno nie oddałbym telefonu. Obniżona ocena za sprawowanie zgoda - ale za używanie telefonu, bo jeśli za taką odmowę, to sprawa gorzej by się skończyła..

Nie proponuję, żeby każdy od jutra to testował, ale uważam, że nie ma podstaw, aby uczniowi można było skonfiskować telefon i jestem za tym, aby w takiej sytuacji po prostu się postawić. Chociaż wolałbym, że do niej po prostu nie doprowadzać - patrz post Alberta..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post