Cytat:
|
Napisany przez Piterniel
Jak czytam ten temat to mi się trochę słabo robi. Tworzenie jakiś pseudo organizacji do walczenia o przywrócenie reputek. Czy to nie jest chore? Rozumiem, że podobał Wam się ten system. Wielu ludzi miało zabawę z tego powodu na forum, a kropeczki ładnie reprezentowały się pod postami. Ale system reputek został po to wprowadzony, aby służyć forum w celu rozpoznania osobnika/usera przez kogoś nowego, który się zarejestrował niedawno (zabawa to już skutek uboczny). Postulowanie, wypisywanie w podpisach nie ma najmniejszego sensu. Redakcja/administracja forum napisała, że zostaną przywrócone w nowej formie. Dobra, ale w odpowiednim czasie - ktoś pomyślał o tym, że od pomysłu do realizacji jest jeszcze daleko? Trzeba napisać kod PHP, połączyć go z forum i do tego testować od walorów stabilności na jakimś test-forum. CDRinfo nie może sobie pozwolić na jakieś błędy engine forum, na które wchodzi tak dużo osób. Przemyślcie sobie to jeszcze raz na spokojnie, dlaczego TY nie napiszesz kodu, wyślesz do Administracji (bez problemu to wprowadzą o ile będzie działać). Samo gadanie nic nie da.
Tylko nie piszcie, że to tylko dla zabawy ten cały TORF, trzeba to rozgraniczyć. Od razu powinno być widoczne co jest żartem, a czymś zupełnie poważnym. W tym przypadku jakoś nie mogę tego włożyć do jakiejś szufladki rodzajowej.
|
Dałeś się na tym forum i nie tylko, setki razy poznać jako ścisły umysł, zawca zagadnień informatycznych i pokrewnych pierwsza klasa

ale...nie Mów że ścisnęło się wszystko

trochę luzu!
ja dostałem swego czasu tyle reput, że byłem numer jeden z Nimalem, poprosiłem Barteza o wyzerowanie.
potem dostałem znowu mnóstwo.
cała sprawa T.O.R.F.u jest żartem, choć wyrok zostanie wykonany.
przepraszam, że piszę jak do wolnomyślącego, ale piszę do wszystkich jednocześnie a większość np. Gości nie wie o co biega.
pozdrawiam