Dyskusja: Crashday
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2006, 20:38   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
ehh.. ciężkie jest życie..

Znalazłem patcha i ściągnąłem. W readme pisało nawet, że usuwa ten problem. Super.

Zainstalowałem, gra zaczęła się uruchamiać, ale pojawił się komunikat, że wykryty program emulujący wirtualny napęd i że trzeba to najpierw wyłączyć. Ok, powyłączałem, wypaliłem płytkę i próbowałem uruchomić znowu. Tym razem pojawił się komunikat, że mu płyta nie pasuje.. Znalazłem cracka, podmieniłem, ale tym samym przestał działać patch i wracam do punktu wyjścia..

Teraz odinstaluję grę, zainstaluję jeszcze raz demo i mam szczerą nadzieję, że ten patch z demem działa, bo jak nie, to kółko się już zamyka całkowicie..

---EDIT

#$@#%#^@$%@#%@#%#$@#$ nie działa z demem...

Pozostaje mi więc kupić oryginał i na niego zainstalować patcha.. A ja chciałem tylko sprawdzić, czy gra rzeczywiście jest taka dobra..

Jak według was - jest dobra?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 06.04.2006 o godz. 20:46
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post